Geri

Nesrin Ergül

Klinik Psikolog

(Yetişkin Terapi, Çocuk Ergen Terapi)

“Hayatın size yaptıklarını kontrol edemezsiniz ama ne hissettiğinizi ve başınıza gelenlerle ne yaptığınızı kontrol edebilirsiniz.” Victor E. Frankl

Merhaba, Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olup Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında yüksek lisans yaparak uzmanlığımı aldım.

Eğitim hayatımda yazmış olduğum tezler; Mizaç özelliklerini evrimsel açıdan inceleyen “Uyumluluk Kalibrasyon Hipotezi” ve “Çocukların Mizaç Özellikleri ve İçe Yönelim Sorunları Arasında İlişki” üzerine olup bu alanlarda uzmanlaşmamı sağladılar.

Kişinin iyilik halinin ayrılmaz bir parçası olan psikolojik iyilik haline katkı sağlamak için danışanlarının en yüksek yararını gözeten, etik ilkelere bağlı ve yaptığı işi severek yapan bir psikoloğum. Psikoloji alanının sürekli öğrenmeyi ve geliştirmeyi gerektiren bir alan olduğu bilinciyle eğitim ve çalışmalarıma kendimi geliştirerek devam etmekteyim. 

Almış olduğum Bilişsel Davranışçı Terapi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuk ve Ergenler için Psikolojik Sağlamlık Programı eğitimlere ve atölye çalışmalarına katıldım. 

Danışmanlık Verdiğim Alanlar: 

-Yetişkin ve Çocuklarda Kaygı Bozuklukları

-Depresyon

-Panik Bozukluk

-Travma

Şu anda çalışmalarım dezavantajlı gruplarla ve göçmen halkla devam etmektedir.

Nesrin Ergül

750.00 50 dakika